ACTIE VOOR KIKADaan Bouquet (1968-2015)
De enige echte Manus en Boef

Manus en Janus helpen in hun film niet alleen Sinterklaas - die er helemaal alleen voor staat omdat al zijn pieten ziek zijn, maar ze steunen met de verkoop van hun zelfgemaakte dvd's ook Kika.

Van iedere dvd gaat 1 euro naar Kika en Manus en Janus laten er 1000 maken.

De actie loopt van 11 november tot en met 5 december. Dan keert Sinterklaas terug naar Spanje en maken Manus en Janus de balans op.

Wil je mee doen?

De broers Dick en Daan Bouquet maakten in hun vrije tijd al 3 kinderfilms. Toen we samen met hen begonnen met deze film zouden de rollen van Manus en Boef zoals altijd gespeeld worden door Daan, die genezen leek van kanker. Maar Daan bleek opnieuw ziek en kon niet meer meedoen. Hij wilde wel graag dat we de film zouden maken, met vervangers voor de 2 rollen die hij altijd speelde: Manus en Boef. Dat hebben we gedaan. Helaas heeft Daan de film niet meer kunnen zien.

Deze film is opgedragen aan Daan en daarom willen we iets doen voor het goede doel. We hebben gekozen voor KiKa en doneren van iedere DVD van "Sinterklaas is NOG NIET jarig!" 1 euro aan KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. We hopen daarmee (minstens) 1.000 euro te kunnen bijdragen aan KiKa.


GA NAAR ONZE KIKA PAGINA